Despre Cristina

Cristina Sandu s-a alăturat recent echipei Citizen Next în calitate de specialist în Digital Marketing și Comunicare. Rolul său este să asigure comunicarea online a proiectelor către publicul-țintă și să atragă în comunitatea noastră persoane valoroase, alături de care să producem un impact mai mare în România.

EXPERIENȚĂ

Înainte de a se alătura echipei Citizen Next, a lucrat ca Employer Branding & Digital Marketing Specialist în cadrul Catalyst Solutions, unde a dobândit o experiență de peste 3 ani în livrarea de campanii online în Social Media (Facebook, Instragram, LinkedIn) sau Google Ads. De asemenea, și-a dezvoltat abililități în organizarea de evenimente business și de carieră.

De-a lungul anilor, s-a implicat activ în acțiuni de voluntariat, fiind membru al Asociației Team Work pentru o perioadă de 2 ani și a derulat numeroase campanii de strângere de fonduri pentru cauze sociale (ajutarea copiilor din centrele de plasament, a celor din familii defavorizate sau a bătrânilor din azile).

A ales să se alăture Citizen Next pentru că își dorește să contribuie, prin expertiza pe care o are la conturarea și promovarea noului curent de civic tech care să ducă la o democrația digitală și la reconstruirea relației dintre cetățeni și instituții cu ajutorul tehnologiei.