Implică-te

În Citizen Next ai oportunitatea să fii printre cei care transformă ideile în soluții cu impact social.

La Citizen Next dezvoltăm atât instrumente digitale pentru instituții și alte ONG-uri, cât și produse proprii ale organizației. Uneori contribuim voluntar la proiecte punctuale, dar în general obținem mai întâi finanțare pentru a acoperi costurile de dezvoltare.

Produsele digitale proprii au nevoie de finanțare constantă pentru a crește și a se dezvolta competitiv. Viziunea pe termen lung a Citizen Next include crearea unui ecosistem de start-up-uri cu impact social în jurul organizației.

Acest model permite o autonomie mai mare a echipelor de produs, o creștere accelerata prin monetizare și prin atragerea de investiții. În același timp, deținerea parțială de către Citizen Next a acestor start-up-uri garantează păstrarea accentului pe componenta socială, precum și stabilitatea echipei de proiect.

De asemenea, dacă ai o companie care face profit și dorești să ai un impact social, poți susține "gratuit" un proiect Citizen Next prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit.

Vino în echipă

Te poți alătura echipei noastre fie aplicând pentru una dintre pozițiile disponibile, fie contribuind punctual, ca voluntar, în proiectele care îți plac.

Investește

Poți investi bani în produsele digitale în care crezi. Ca investitor vei putea lua parte la decizii și îți vei putea recupera investiția în timp.

Începe un proiect

Ai o idee de proiect cu impact social, dar nu știi de unde să începi? În Citizen Next ai cadrul organizațional potrivit pentru a-l transforma în realitate.

Cum poți să te implici în Citizen Next?

Dacă vrei să contribui ca voluntar, să investești, să sponsorizezi sau să inițiezi un proiect te rugăm să ne scrii. Dacă vrei să aplici pentru una dintre pozițiile deschise utilizează link-ul de mai jos.