Cariere

Citizen Next înseamnă tehnologie pentru cetățeanul responsabil de mâine. Atragem oameni, fonduri și parteneri în proiectele noastre pentru a găsi soluții potrivite și eficace.

Ce înseamnă o carieră în civictech?

Echipa noastră e formată din oameni antrenați de impactul muncii pe care o facem, de influența pozitivă pe care produsele noastre o au asupra vieții de zi cu zi a cetățenilor României. Suntem o echipă condusă de valori și de o viziune a unei societăți mai bune.

2 Poziții deschise

Empatie Creativitate

Respect Suport

Inovare Profesionalism

Promisiunea Citizen Next

Creșterea organizației în ultimii 2 ani, încrederea pe care toți partenerii noștri o au în noi îți vor da posibilitatea de a-ți pune cunoștințele și energia în proiecte de impact și îți vor oferi oportunități de învățare unice. Îți vom recompensa profesionalismul și rezultatele muncii tale la un nivel competitiv cu piața.

Proiecte cu impact
la scară națională

Lucrăm împreună cu instituții publice și organizații care își desfășoară activitatea la nivel național. Munca ta va avea rezultate vizibile în întreaga țară.

Utilizăm practici și
tehnologii moderne

Lucrăm și colaborăm agil. Învățăm și folosim tehnologii noi. Credem că o experiență de dezvoltare bună duce la o experiență de utilizare bună.

Punem accent
pe oameni, nu pe resurse

Spiritul antreprenorial definește cel mai bine felul în care lucrăm. Dezvoltăm proiecte și activități împreună. Sărim în ajutorul colegilor atunci când e nevoie.


Remote Friendly

Suntem orientați spre rezultate. Echipa noastră e online, acolo unde sunt și toate proiectele la care lucrăm.

Mai puțin micro-management, mai multă libertate și mai multă responsabilitate personală.

Beneficii

Credem într-un mediu de lucru sănătos, în care munca și dezvoltarea profesională nu vin în conflict cu viața personală sau de familie. Dimpotrivă, acest echilibru este ceea ce ne dă tărie și ne ancorează în realitate.

 • Timp alocat să experimentezi
 • Autonomie să dezvolți proiecte proprii
 • Compensare pe măsură cu rezultate
 • Lucrezi remote sau din Impact Hub
 • Participare la conferințe de specialitate
 • Ierarhie plată, decizii participative
 • Pozitii deschise

  Backend Javascript Developer Software

  Frontend Javascript Developer Software

  Nu găsești
  poziția ta?

  Întotdeauna suntem deschiși pentru colaborări și discuții. Dacă nu ai găsit o poziție pentru care ești interesat, scrie-ne, trimite-ne CV-ul și putem să lucrăm la următorul nostru proiect.